Een goede website is het visitekaartje van je bedrijf. Het is de eerste indruk die je op potentiƫle klanten maakt. Daarom is het belangrijk dat je website er professioneel uitziet en dat de inhoud relevant is voor je doelgroep.
Wij helpen je graag bij het ontwerpen en bouwen van een website die perfect past bij jouw bedrijf.

We bieden vier pakketten aan, zodat je altijd het pakket kiest dat bij je past:

Informatiewebsite

Een informatiewebsite is een website die informatie biedt over je bedrijf, producten of diensten. Dit is het meest basic pakket, maar nog steeds een goede manier om je bedrijf online te presenteren.

Informatiewebsite met backend

In dit pakket bieden we ook een backend aan, zodat je zelf dingen kunt aanpassen op je website. Dit is handig als je bijvoorbeeld regelmatig nieuwe content wilt toevoegen of je website wilt aanpassen aan de nieuwste trends.

Interactieve website

Een interactieve website biedt extra functionaliteiten, zoals een loginsysteem voor bezoekers of een webshop. Dit is een goede manier om je website interactiever te maken en meer uit je website te halen.

Aangepast pakket

In dit pakket heb je alle vrijheid om je website helemaal naar eigen wens in te richten. Dit is een goede optie voor bedrijven met specifieke wensen of voor grote websites met veel bezoekers.


Altijd maatwerk

Alle pakketten zijn altijd aanpasbaar op maat van de klant. We werken graag met heel veel klantcontact voor feedback. Zo zorgen we ervoor dat je website helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We bespreken graag je wensen en mogelijkheden.